mandag den 26. august 2013

Fra folkeskolen til gymnasiet

Hej bloggen!

Så blev det mandag igen, og det betyder starten på en helt ny uge. Jeg lovede jer et indlæg i går, og her har i det så ;-)

Jeg tænkte, at jeg ville indlede mit første indlæg efter mit comback, med at fortælle lidt om, hvordan mit liv ser ud rent skolemæssigt for tiden.

Som jer der har læst mine tidlige indlæg nok ved,  så aflsluttede jeg 9. klasse her før sommerferie, og hold da op en fed følelse! Endelig er folkeskolen færdig, og i princippet har jeg slet ikke været forpligtet til at fortsætte min skolegang. Faktisk kunne jeg tilpasse sætte mig på sofaen, og ikke rejse mig igen. Men sådan er jeg jo slet ikke som person ;-) Aflsutningen på folkeskole kapitlet, betød bare åbning på gymnasie kapitlet. Her efter ferien er jeg begyndt på Stenhus Gymnasium, og jeg er havnet i klassen 1.M. Min linje hedder Engelsk A- Samfundsfag B . Mediefag B. Det betyder, at vi er en klasse, med meget fokus på det internationale samfund, og mediernes påvirkelse. Det hele er så nyt og enormt spændende, og jeg er sikker på, at jeg nok skal blive glad for det hele. For at være helt ærligt, havde jeg det ikke så godt den første uge. Jeg havde haft en masse forventninger og rigtig meget nervøsitet, i forbindelse med at starte op igen. Det er jo trods alt meget forskelligt, fra hvad jeg ellers har været vant til. Pludselig var der en masse nye mennesker, nye lærere, nye fag. Pludselig var intet, som det plejede. Det skræmte mig en hel del, og det gjorde nok også, at min indstilling til det hele, var en lille smule... hm... skal vi kalde det negativ? Ihvertfald begyndte det hele ret hårdt. Jeg syntes helt fra starten, at alle menneskerne var rigtig søde, men jeg følte bare ikke, at jeg havde noget til fælles med nogen af dem. Jeg følte mig så pokkers malplaceret... Og at en af drengene så ovenikøbet lagde tredje dagen ud med at fortælle mig, at jeg havde en stor røv... altså det gjorde bare ikke det hele spor nemmere... Men ja, nu skal jeg nok lade vær med at tude mere, for tingene har virkelig ændret sig. Jeg er rigtig glad for min klasse nu. Vi er 16 piger, og 8 drenge i klasse, og vi kan stort set alle sammen. Vi er en mærkelig blanding - vi er alle fuldstændig forskellige på alle tænkelige måder, men overraskende nok, har det kun vist sig at være en fordel! Vi har allerede et rigtig godt forhold til hinanden, og jeg ser virkelig frem til tre fede år med 1.M.
Men ja... Det var lidt om min klasse. Den kommer i helt sikkert til at høre en masse om senere hen. Jeg har været på arbejde hele dagen, været nede og træne, og lavet lektier, så jeg er ved at være godt brugt nu! Jeg tror, at jeg vil holde for den her gange, så jeg kan nå i bad, inden jeg går i seng.

Jeg vil se, om jeg ikke kan nå et indlæg i morgen også - jeg tænker, at det kunne handle lidt om min træning? :-))) i kan få en lille foresmag - Jeg lever for at spille håndbold, og så træner jeg op til halvmaraton, men mere om det i morgen!
   
  God aften, og sov godt mennesker!

Kys

Signe 

søndag den 25. august 2013

Comeback --> Nyt kapitel = ny blog

Hej Bloggen!

- Wow, hvor er det mærkeligt at skrive de ord igen...

Tjaa, nu er det så ca. et halvt år siden, at jeg sidst har blogget, så jeg tænke, at det var på tide med et comeback!

Jeg vil begynde med at undskylde mit fravær. Det seneste halve år har været en meget vigtig og afgørende tid i mit liv. Jeg har skulle træffe en masse fremtidige valg, og har været nødt til at prioritere en masse ting før bloggen. Ja.. Det har så resulteret i en noget længere pause end forventet. sorry for that :/

I det sidste indlæg tilbage i Februar, meddelte jeg, at jeg tog af sted på skiferie. Her lovede jeg jer faktisk et indlæg med en dagbog ført under turen, men ærligt - jeg nåede aldrig så langt... Der kom nogle problemer i vejen, og jaaa.... Det blev aldrig rigtig realiseret. Men ihvertfald, frygt ej -  jeg er tilbage, og i skal nok få alt, hvad jeg har lovet jer!

Som i nok kan se, har jeg lavet en del om på bloggen. Da jeg klikkede mig ind på bloggen for et par timer siden, var jeg helt overrasket over, hvordan det hele så ud - hvilket egentlig er utrolig underligt, da intet har forandret sig, siden jeg oprettede den tilbage i februar... Sagen er den, at det ikke er bloggen der har forandret sig, men mig. Det kom virkelig bag på mig, at jeg havde valgt at designe den, som jeg nu havde gjort, og at jeg havde valgt at føre den så specielt. Det hele kom faktisk så meget bag på mig, at jeg blev nødt til at ændre det. Det hele. Alt sammen. Delete, and replaced. Jeg har været inde og røre i alle indstilllinger - skiftet farve, skabelon, layout, tema osv. Men stadig er den støste forskel, at jeg har valgt at stå frem med navn. Hvis i går tilbage og kigger på mine første indlæg, kan i se, at jeg skriver som anonym blogger. På det tidspunkt jeg oprettede bloggen, havde jeg så mange ting,jeg havde brug for at fortælle, men uden at jeg ville dømmes, at jeg fandt det nemmere, at være anonym. På den måde, ville ingen af jer komme for tæt på mig. Men nu har jeg skiftet mening. Som sagt har jeg forandret mig en hel del det sidste halve år, og jeg er blevet en hel del klogere på mig selv som person. Jeg har lært, at jeg skal kunne stå ved mine ord og handlinger, og at tage ansvar for den person jeg er. Derfor står jeg nu frem som person - Signe Krebs, 16 år gammel, fra Holbæk (facebook mig om nødvendigt;)).
Jeg har valgt at lade mine gamle indlæg blive liggende her inde, da jeg gerne vil have jer til at forstå mig som person. Jeg kan personligt selv se tydelige forandringer mellem mine tidligere indlæg, og så dette. Ihvertfald synes jeg kun at det fair, at i får hele min person med - fortid, nutid, fremtid.

I forbindelse med, at jeg har "renoveret" min blog, har jeg også valgt at skifte fokus punkter... Eller ikke skifte, men tilføjet. Før handlede min blog mest om mit eget liv, og så vigtige fænomener i verden. Nu vil bloggen overordnet handle om mig, og som underpunkter: Min træning(kommer i til at høre meget om), min skole og uddannelse, mit privatliv(yes, veninder, kærester, familie) og mode.  Det er nemlig klart de ting, som fylder mest i min hverdag, og derved også er det jeg vil kunne forholde mig bedst til at skrive om!

Men ja... Det var egentlig, hvad jeg havde at fortælle for denne gang :))

Jeg er super glad for at være tilbage i "blogger branchen" igen, og jeg LOVER jer, at der ikke går et halvt år inden næste indlæg ;)
I have det godt babies! Jeg ser om jeg kan nå et indlæg i morgen
Kys

Signe <3